Teška prometna nesreća: Obitelj hospitalizirana u Mostaru

...1959 godine u Sarajevu, upravljajući autobuskom marke Higler, reg. oznaka DA - 814 CF, izgubio nadozr nad autobusom, sletio s kolina i prevrnuo. Tom priliko četvero putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede, te je prevezeno u DZ Tomislav Grad, gdje im je pružena liječnička pomoć, nakon čega su pušteni kući.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislav Grad, na samom autobusu je pričinjena veća matreijalna šteta.

Također, dana 25.08.2013 godine u 18,20 sati na magistralnom putu Kupres - Šujica u mjestu Stržanja, Kupres dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali  osobni automobil Renault Megane registarskih oznaka Podgorica (Crna Gora) i autobus prijevoznika 'Globtour'.  U nesreći su ozlijeđeni  Mladen P. rođen 1984 godine u Cetinju , Crna Gora, upravljajući m/v marke "Renault Megano" reg. oznaka PG - EJ 601, a u vozilu su se nalazili slijedeći putnici: Ranka P. rođena 1961 godine u Bijelo Polje, Crna Gora, Marija. P. rođena 1983 godine u Cetinju, Crna Gora, i Momčilo P. rođen 1950. godine u Podgorici, Crna Gora. Tom prilkom svi navedeni su zadobili teže tjelesne ozljede te su prebačeni u Županijsku bolnicu u Livnu, a nakon ukazane lijčničke pomoći prevezeni su u KBC Mostar. U autobusu se nalazilo 15 putnika od kojih nije nitko ozlijeđen, a na autobusu je pričinjena veća materijalna šteta.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Kupres.

MUP HŽB