Stolac:Pokušao silovati 17-godišnjakinju

silovanje, presuda, zatvor, Stolac, pokušaj silovanja, silovanje, silovanje, uhićenje, muškarac, silovanje, droga, učenica, silovanje, optuženi za silovanje, Brčko, maloljetnica, silovanje, maloljetnici, tešanj, zlostavaljanje, silovanje, Afganistan, žene, silovanje, Gulanz , zatvor, silovanje, monstrum

Policija je prijavu o ovom događaju dobila jučer u 5.45 sati kada ih je pozvala majka oštećene djevojke. Policija je odmah pokrenula istragu i privela muškarca osumnjičenog za ovo kazneno djelo, a jučer tijekom dana nad njim je trajala kriminalistička obrada.

U ovisnosti kako će se slučaj dalje odvijati, danas će biti poznata odluka hoće li on biti priveden na daljnje postupanje u Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije. U policiji i Tužiteljstvu nisu iznosili previše detalja vezanih za ovaj slučaj pravdajući to osjetljivošću slučaja kao i da se detalji ne otkrivaju u interesu zaštite žrtve. Rečeno je tek da će se s više informacija u javnost izići nakon saslušanja svih aktera ovoga nemilog događaja. Dežurna županijska tužiteljica Mirjana Đerić potvrdila je da je 17-godišnja djevojka upućena na ginekološki pregled, a poduzete su i sve druge istražne radnje kako bi se ovaj slučaj rasvijetlio.

Inače, na području Stoca jučer građani nisu znali za ovaj slučaj. Na novinarske upite što misle o gnusnom slučaju koji se dogodio na njihovom području, građani su se u čudu pitali kako je to moguće. Nisu mogli niti pretpostaviti o kome bi se u ovom slučaju moglo raditi, ali se slažu da se žrtvu treba maksimalno zaštititi, a počinitelja, u slučaju da mu se dokaže krivnja, kazniti po zakonu.

Dnevni list