Stolac: Danas pokop djevojke koja je pala s balkona

Stolac, pokop, kornelija šutalo
Posljednji ispraćaj Kornelije je u 14 sati na katoličkom gradskom groblju u Vidovu polju. Obitelj je još uvijek u šoku a osobito su utučeni majka Mara, otac Rade i brat Kornelije koji ne mogu prihvatiti činjenicu da među njima više nema njihove drage Kornelije.

Za ovu, inače uvijek mirnu djevojku, diplomiranog inženjera građevine, njezini prijatelji govore samo pohvalne riječi te pokušavaju odgonetnuti jesu li uopće postojali neki razlozi da Kornelija sve to učini s namjerom. I dok policija još uvijek istražuje cijeli slučaj, u Stocu se moglo čuti nekoliko verzija ili točnije (dez)informacija oko cijelog slučaja. "Nažalost, naše Kornelije više nema i ništa više nije ni vrijedno. Uvijek je bila uz svoju majku i obitelj i imala je svoj posao u Mostaru (ministarstvo op.a) te nitko od nas nije mogao ni pomisliti da će svoj život skončati na ovako tragičan način"- govori nam jedna od Kornelijinih prijateljica.

Prema nekim neslužbenim informacijama Kornelija zadnjih dana nije odlazila na posao pa je to bio i povod za priču o tome da je ova djevojka namjerno skočila s balkona na drugom katu.No, njezini prijatelji i rodbina su nam iznosili činjenicu da je sve ovo nesretan slučaj i da je Kornelija pala s balkona kada se u jednom trenutku, u nakani da dohvati rublje, poskliznula na vlažnom balkonu i tako pala na beton ispred stambene zgrade. O svemu će se više znati po završetku policijske istrage koja obitelji nažalost ne može pomoći da vrati svoju Korneliju.

Večernji list