Široki Brijeg: Travničani obijali trgovine i kioske

Policija FBiH
...te kazneno djelo krađe koje se dogodilo početkom novembra ove godine na području Širokoga Brijega, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ).

Nepoznati po činitelji su naime noću 17. decembra ove godine provalili u kiosk „Inter press" u mjestu Kočerin, općina Široki Brijeg, te su otuđili veću količinu cigareta raznih marki, pet mobitela i monitor od kase.

Operativnim radom utvrđeno je postojanje sumnje da su kazneno djelo teške krađe počinili A.Š (23) i M.H (25), oba s prebivalištem u mjestu Dolac na Lašvi, općina Travnik.

A.Š. je u cijelosti priznao tešku krađu, dok je M.H nedostupan i za njim se još traga.

A.Š je također priznao da je početkom studenoga ove godine zajedno sa svojom suprugom E.Š (19) iz trgovine „Konzum" otuđio zasad neutvrđenu količinu čokolade.

Budući da kazneno djelo krađe iz „Konzuma" nije bilo prijavljeno policiji, policijski službenici Policijske uprave Široki Brijeg su kontaktirali odgovorne osobe iz poduzeća Konzuma kako bi utvrdili visinu načinjene štete.

Policijska uprava Široki Brijeg će podnijeti izvješće protiv navedenih o izvršenju kaznenih djela krađe i teške krađe, navodi isti izvor.