Prijatelji poginuli u sudaru na povratku iz noćnog izlaska u Mostaru

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
...u stravičnom sudaru kada se njihov Golf sudario s kamionom kod Jablanice, sumještani opisuju kao dobre momke i mnogi su govorili kako ih je ražalostila tragedija u kojoj su izgubili živote.

Stopirao

Podsjetimo, Pehilj i Teletović su kobne večeri s petka na subotu bili u noćnom izlasku u Mostaru zajedno s prijateljima, a kada su se zajedno u Golfu vraćali doma, oko 1,35 sati naletjeli su na kamion marke Mercedes na mostu u Papraskom.
Golf se posve smrskao u sudaru s kamionom, a Pehilj i Teletović su pritom izgubili živote, dok su četvorica njihovih prijatelja iz Golfa ozlijeđena.
Policajci su kasnije utvrdili kako je Golfom upravljao Anadin Mehić (27), a uz stradale Pehilja i Teletovića, u ovom autu se se vozili i Anadinov dvije godine mlađi brat Anes, te Semir Memić (27) i Amir Husrep (28).
Prema neslužbenim informacijama, Husrep je zadnji ušao u Golf, on je petoricu svojih sumještana ustopirao kada su oni krenuli iz Mostara, a iako je automobil već bio pun, oni su se odlučili zbiti i povesti ga.
Nešto kasnije nesretni momci iz Golfa su naletjeli na kamion.

Pretjecanje

Iako je dežurna tužiteljica Sanja Šurković rekla kako će uzroci nesreće biti poznati tek kada se o svemu izjasni prometni vještak, neslužbeno se moglo čuti kako je do tragedije došlo zbog pretjecanja.
"Prema prvim rezultatima istrage, Golf je preticao i u jednom trenutku se silovito zabio u kamion, čiji vozač se pokušao zaustaviti i skloniti ustranu, ali uzalud", rekao je novinarima izvor iz policije.
Svjedoci su pak prepričavali kako je sudar bio stravičan, te kako je Golf nakon udara u kamion otklizao nekoliko metara dalje te se zaustavio na proširenju kraj puta udarivši u dva, također, Golfa koja su tu bila parkirana.
Navodno su jednog poginulog našli desetak metara dalje od mjesta sudara ispod parkiranog Golfa. Preživjeli mladići iz smrskanog vozila završili su u bolnici, a srećom, nitko od njih nije životno ugrožen. Momke iz Golfa sumještani opisuju kao vrijedne mladiće.
"Svi su nešto i povremeno radili honorarno, kao čuvari ili konobari. To su dobri momci i stvarno nam je žao Faruka i Emira koji je kao malo dijete zajedno s obitelji za vrijeme rata iz Nevesinja izbjegao u Glodnicu gdje su naknadno kupili kuću i ostali", kazali su Jablaničani. I.H.

Dnevni list