Poznat identitet dvije od tri stradale osobe u Mostaru

Policijski auto
...Buna na magistralnom putu M-17 za Klix.ba kaže kako je utvrđen identitet dvije od ukupno tri stradale osobe.

Radi se o osobama rođenim 1978. i 1986. godine, dok se identitet treće osobe nije mogao utvrditi na mjestu nesreće jer kod nje nisu pronađeni nikakvi dokumenti. Tužiteljica navodi da se radi o bh. državljanima, ali inicijale i druge podatke neće otkrivati sve dok obitelji stradalih ne budu obaviještene.

Očevid je okončan, a na mjestu nesreće bili su i vještaci koji će utvrditi ispravnost vozila koja su učestvovala u nesreći, a najavila je i obdukciju stradalih.

Od stradalih su uzeti uzorci krvi kako bi se ispitalo da li su, eventualno, bili pod utjecajem alkohola.

Iako će točni detalji biti poznati tek nakon vještačenja, prema dosadašnjim nalazima do prometne nesreće je došlo kada je automobil marke BMW naletio na bager koji se kretao u istom smjeru kao i BMW.

Od siline udara BMW je zatim udario i automobil Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera. Vozači Audija i bagera zadobili su lakše tjelesne ozljede i već su pušteni na kućno liječenje.

"O utjecaju alkohola na sudionike nesreće ne možemo govoriti, uzeti su svi uzorci i obavit će se vještačenja. Vozač bagera će dati izjavu i bit će jasnije što se točno dogodilo, a potpune informacije imat ćemo nakon svih vještačenja", kazala je tužiteljica za klix.ba.