Posušje: U prometnoj nesreći smrtno stradao Mario Begić

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Ovoga puta, oko 2. 15 sati u mjestu Broćanac, kod poduzeća Modiana, život je izgubio 20- godišnji Mario Begić iz Posušja.

Prema prvim reuzlatatima policijske istrage, koju predvodi dežurni županijski tužitelj Gordan Škobić, nesretni mladić je u kobnom trenutku s golfom dvojka bijele boje, registacijskih I66- E- 706, pretjecao dva vozila iz smjera Posušja, prešao na suprotnu stranu ceste u oštrom lijevom zavoju i silovito se sudario sa svojim prijateljem i kumom Daliborom Begićem, koji je prethodno iz susjednog mjesta Vranića krenuo u već poznati posuški noćni provod u BMW-u tip 528 (043- K- 045).

Poginuli Posušak pretjecao dva vozila i sudario se s kumom

- Došlo je do neizbježnog sudara u kojem su još dvije osobe ozlijeđene, i to suputnici i rođaci u golfu Ante i Ivan Begić. Oni su djeca od brata i seste. Ozlijeđeni Ante ima potres mozga i u mostarskoj je bolnici, a rođeni je brat Dalibora, koji je u drugom automobilu glavom udario u vjetrobransko staklo. Ivan ima rasječenu arkadu i usne. Inače, trojica mladića su se u trenutku sudara s golfom vraćali kući na počinak, a prethodno su bili u kafiću Tropikana. To su pravi momci, ali, nažalost, valjda je sudbina tako htjela - kažu nam Posušaci, koji redom odaju sućut ožalošćenim Begićima.

- Ovo mora jednom prestati. Slabo opremljena ljudstvom i tehnikom policija više nije u stanju izdržati pritisak koji im stavara nekoliko tisuća mladih ljudi koji u noćnim satima lutaju u potrazi za provodom. Zbog toga, kao i čestih izgreda, jednostavno ih gotovo više nema na međugradskim cestama u noćnim satima. One ostale inspekcije, koje očito ne rade svoj posao, čini se i nije briga - negoduju Posušaci, koji svaki mjesec na vječni počinak isprate barem jednog sugrađanina na pragu punoljetnosti.

izvor: pogled.ba