Policija traži Kenana Bedžetija i Feriza Mrgića zbog krađe

tjeralica, lopovi, MUP ZHŽ
Temeljem naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu od 4. srpnja 2011. godine MUP Županije Zapadnohercegovačke uputio je FMUP-u zahtjev za raspis centralne potrage za Kenanom Bedžetijem.

Rođen je 05.01.1986. u Zenici sa mjestom prebivališta u Ulici Sarajevska br. 205 u Zenici. Posjeduje bh. državljanstvo i govori bosanski jezik. Tereti se za tešku krađu iz čl. 287. st. 1. t. a. KZ-a FBiH.

Iz MUP-a ŽZH su zamolili građane koji imaju informaciju o boravku i kretanju navedene osobe da obavijeste najbližu Policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 122.

Temeljem naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu od 4. srpnja 2011. godine MUP Županije Zapadnohercegovačke uputio je FMUP-u zahtjev za raspis centralne potrage za Ferizom Mrgićem. On je rođen 07.04.1984. godine u Zenici sa mjestom prebivališta u Ulici Crkvice br. 62 u Zenici.

Govori bosanski jezik i posjeduje bh. državljanstvo. Tereti se za Produljeno kazneno djelo krađe iz čl. 286. st. 1. KZ-a FBiH.

Građane koji imaju informaciju o boravku i kretanju navedene osobe molimo da obavijeste najbližu Policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 122, navodi se iz Uprave policije MUP-a ŽZH.