Pobjegao razbojnik koji je upucan u glavu u Ljubuškom

obitelj, nasilje, policija, smrt starice, Ljubuški, auto otpad, uhićenja, Posušje, krađe, policija, Ljubuški, promet, policija, Ljubuški, policija, marihuana, Livno, prometna nesreća, pogibija, Mostar, prometnica, blokada, policija, vatrogasci, Grabovica, provala, krađa, Mostar, pljačka, kladionica, dobrinja, eksplozija, Sarajevo, Ljubuški, napad, sjekira, prnjavor, samoubojstvo, Ljubuški, pljačka, crkva, Tomislavgrad, krađa, policija, Ljubuški, tučnjava, policija, HBŽ, mrtvac, požar, Tomislavgrad, smrt, Kupres, smrt, meso, studentski centar, stakla, razbijanje, prometna nesreća, Mostar, pogibija, policija, seksualni manijak, Rodoč, Posušje, krađa, Gabela, prometna nesreća, Ljubuški, pljačka, teška prometna nesreća, Metković, policajac, Brčko, samoubojstvo, eksplozija bombe, Grude, pucnjava, bingo, pljačka, banovići, prometna nesreća, nova bila, Hanka Paldum, prometna nesreća, ivan pinjušić, Rodoč, seksualni manijak, samoubojstvo, ranato mustedan, policajac, udes, Mostar, Mo
Kako doznajemo, Milošević je bio poslan u pritvor, ali u međuvremenu se našao na slobodi te mu se izgubio trag. Sada iz policije mole građane da im pomognu pronaći ga.

Za njim je jučer raspisana tjeralica, a građane se moli da jave policiji ako znaju gdje se on skriva. "Kako je moguće da se opasni razbojnik slobodno šeće, to pitajte Sudsku policiju i Sud", rekli su nam izvori upućeni u slučaj.

Iz pravosuđa, pak, jučer nismo mogli dobiti nikakvih informacija vezanih za ovaj slučaj. Podsjetimo, Milošević i njegov pomagač Marko Bilić zvani Makača napali su čuvara Gimnazije Nikolu Hrstića u prosincu prošle godine, a nakon što su ga počeli tući, napadnuti čuvar u samoobrani je pucao iz oružja te Miloševića ranio u glavu.

Tog kobnog dana Milošević i Bilić su, navodno, Hrstića presreli dok je išao na posao te su s baterijom i pištoljem u rukama drsko zatražili da im preda sav novac. Hrabri Nikola to je odbio učiniti i onda je brutalno napadnut. Nakon što se čuo pucanj, napadači su pobjegli s nešto otetog novca, ali nisu stigli daleko odmaći.

Milošević je imao ranu na glavi pa je uhićen kada je potražio liječničku pomoć. Spominjalo se da mu je ispaljeni hitac prošao kraj oka i izišao na drugu stranu glave. Inače, Milošević je poznat policiji na području cijele zemlje.

Nekoliko je godina proveo po zatvorima zbog pljački banaka na području Mostara i Čitluka. U Sarajevu mu se sudilo zbog pljačke Vakufske banke iz travnja 2008., ali je na kraju oslobođen optužbe zbog nedostatka dokaza. Trenutačno mu se sudi u Bihaću zbog pljačke zlatare "Merdanović" u Sanskom Mostu. Ima i hrvatsko državljanstvo, a rođen je u Metkoviću.

ljubuski-vjesnik.com