Pijani vozač Živka Budimira slupao službeni 'passat' udarivši u svadbeni salon

crna kronika, crna kronika, crna kronika, Mostar, crna kronika, bomba, Grude, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, gp bih, granična policija, Granična policija Izačić, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Pero Oršulić, crna kronika, crna kronika, akcija, Sipa, droga, crna kronika, Metković, granični prijelaz, marihuana, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, bomba, Posušje, policija, Posušje, bomba, dojava, crna kronika, crna kronika, droga, uhićenja, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, leš, glava, Mostar, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, lupriv, crna kronika, Darko Šobo
...pijan zakucao u zid svadbenog salona „Viktorija“ u Posušju!

Kako saznaje Press RS, nesreća se dogodila u utorak oko 21.30 sati. Dumančić se automobilom zakucao u zid, a po dolasku policije je odbio izaći iz automobila. Umjesto toga, telefonom je uporno pozivao Budimira nadajući se da će preko veze uspjeti  proći nekažnjeno. Međutim, poslije pola sata ubjeđivanja prevezen je u Hitnu pomoć, gde mu je izmjereno 1,38 promila alkohola u krvi.

- Pretpostavljamo da je Dumančić krenuo kući i da je zaspao za volanom. On je 100 metara prije raskrižja, koja vodi za njegovo selo Raktino, naglo skrenuo s ceste i zakucao se u svadbeni salon „Viktorija". Srećom, na ulici nije bilo nikoga, tako da je izbjegnuta tragedija. Dumančiću je prilikom udara slomljen nos i ugruvan je po cijelom telu, zbog čega mu je liječnička pomoć ukazana u Hitnoj pomoći u Posušju - kaže izvor Pressa RS.

On navodi da je „passat", koji je na leasing kupljen u tvrtki MRM d.o.o. iz Ljubuškog, potpuno slupan. Prilikom udara otvorili su se i zračni jastuci, što je vjerojatno slomilo nos vozaču, ali ga je spaslo težih ozljeda.

Jerko Dumančić zvani Bajić je bivši vojni policajac, koji je sredinom 90-ih godina također radio kao vozač tada generala Budimira. Nekoliko godina Dumančić je bio bez posla, ali ga je Budimir ponovo zaposlio nakon što je imenovan za predsjednika Federacije BiH. Inače, ovo je treća nesreće u kojoj su sudjelovali vozači ili pratnja Živka Budimira. Početkom prosinca prošle godine kod TC „Piramida" u Mostaru u službeni „golf 5", koji je bio u pratnji Budimira, udario je „audi" kojim je upravljao Željko Pricep iz Kiseljaka. Nekoliko dana ranije Budimirova pratnja sudjelovala je i u sudaru na putu Mostar - Sarajevo kada je također razbijen službeni „golf 5".

Press RS