Ni traga četvorici pljačkaša benzinske pumpe u Hercegovini

Policija još traga za četvoricom razbojnika koji su, nakon pljačke "Holdinine" benzinske pumpe, pucali na patrolu.

Do pucnjave je došlo na autocesti u naselju Bijača kod Ljubuškog, a pljačkaši su, nakon razmjene vatre, pobjegli crnim Audijem A6 iz Zapadnohercegovačke u Hercegovačko-neretvansku županiju piše Dnevni avaz.

O razbojnicima koji su uočeni kako se kreću cestom kroz Čitluk, obaviješteni su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova HNŽ, koji su ih četiri sata nakon pljačke primijetili na području Kozice, na cesti Mostar - Široki Brijeg, u trenutku kad su namjeravali pobjeći bijelim Golfom 5. Prethodno su zapalili Audi A6.

Spazivši policijske ekipe, razbojnici su počeli bježati iz vozila s oružjem uperenim prema policajcima. U jednom momentu su zapucali nakon što su ih policajci pozvali da se predaju.

Policajci su uzvratili paljbom, ali su razbojnici, usprkos tome, pobjegli u šumu. Vlasnik Golfa, Širokobriježanin koji je prekjučer uhićen, jučer je nakon saslušanja pušten na slobodu.

On je posudio automobil muškarcu kojeg policajci jučer nisu pronašli kod kuće, kao ni ostalu trojicu za koje se pretpostavlja da su bili s njim.

Policija nije mogla dati više informacija zbog istražnih radnji koje se provode, a među kojima su vještačenje tragova izuzetih iz Golfa, u kojem je nađena i automatska puška.

Tagovi: pljačkaši
16.05.2019 u 09:23
loading...