Nepoznata muška osoba jučer na području Širokog Brijega zalijepila veći broj sumnjivih plakata

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
... zainteresirane za rad u Njemačkoj, da se jave „Tomislavu iz Mostara" na brojeve telefona navedene u oglasu, a koji nisu navedeni u telefonskom imeniku.

Također, u oglasu nije navedena adresa na koju se zainteresirane građanke mogu javiti niti ime i sjedište tvrtke, koja pruža navedene usluge.
S tim u vezi želimo upozoriti građane na slijedeće.
Prethodnih godina u Bosni i Hercegovini zabilježen je određeni broj prijevara, koje su izvršene tako što je zainteresiranim osobama nuđen posao u inozemstvu, a kao uvjet za dobivanje posla navedena je uplata određene svote novca na ime raznih troškova.

U tim slučajevima, nakon što bi žrtva prijevare uplatila traženu svotu novca, počinitelj prijevare prekinuo bi svaki kontakt s njom.

Također, u pojedinim dijelovima Bosne i Hercegovine, kao i u drugim zemljama iz regije, prethodnih godina zabilježen je određeni broj slučajeva trgovine ljudima, u kojima su žrtve, u pravilu, bile mlađe ženske osobe.
U pravilu, žrtve trgovine ljudima bile su namamljene obećanjima o dobro plaćenom poslu u inozemstvu.

Stoga pozivamo sve građane, a prvenstveno ženske osobe, da se u vlastitom interesu ne javljaju na sumnjive oglase i ne nasjedaju na obećanja o dobro plaćenom poslu u inozemstvu, koje im daju njima nepoznate osobe, priopćili su iz MUP-a ŽZH