FOTO  Mostarci, obratite pažnju! Lopov usred dana upada u stanove

policija, lažna diploma, akcija, policija, Hercegovina, MUP ZHŽ, tjeralica, navijački neredi, Poljud, Hrvatska, Vatreni, Dragan Paravinja, dnk, ubojstvo, arkan, tjeralica, uhićenje, dileri, Busovača, granica, silovanje, narko mafija, Čapljina, Hutovo blato, Široki Brijeg, krađa, Posušje, djeca, policija, Tomislavgrad, svećenik, ukradeno vozilo, lopov, pažnja, Ferid Suljović, SDP BIH, Sarajevo, policija, droga, Sinj, livnjak, tjeralica, MUP ZHŽ, ivan roso, MUP ZHŽ, tjeralica, ubojstvo, lopovi, Mostar, krađa, Posušje, krađa, provala, MUP ZHŽ, prijetnje, uhićenje, policija, Jablanica, Rama, krađa, vozilo, policija, tjeralica, MUP ZHŽ, Rama, zlatarnica, pljačka, Hrvatska, nestali, policija, Mostar, krađa, automobil, tjeralica, Ljubuški, sud, Livno, krađa, zlato, Neretva, leš, Metković, Tuzla, nestanak, Vrgorac, meso, šverc, rakovi, krijumčarenje, BIH, Hrvatska, dragan žulj, nestanak, Dubrovnik, Hrvatska, krađe, uhićenja, Dubrovnik, silovanje, Ljubuški, krađe, policija, silovatelj
Ferid Suljović Čičo (30) iz Goražda, nastanjen u Sarajevu, prvi je na popisu kradljivaca za kojim traga mostarska policija. U posljednjem ga je slučaju jedna od vlasnica stana u Centru II i zatekla u stanu. Iz Odjela krim-policije PU Mostar napominju da se samo u posljednja dva tjedna na području ovog naselja dogodilo desetak provalnih krađa u stanove iz kojih je nestao novac te zlatni nakit.

- Kako bi izbjegli neugodna iznenađenja, svim građanima predlažemo da ne ostavljaju ključeve stana ispod otirača, tegli za cvijeće i sličnim mjestima koja su dostupna nepoznatim osobama, a ako odlaze na duže, da ih ostave osobi u koju imaju povjerenja i koja će stan što češće obilaziti. Novac i druge vrijedne predmete treba pohraniti na sigurno mjesto i obvezno uključiti alarmni sustav, ako ga imate, navode iz PU Mostar. Zabrinuta čitateljica iz Centra II upozorava stanovnike na pljačke koje su sve češće u Mostaru.

lopov,pažnja,Ferid Suljović

- Lopovi proteklih dana zvone po stanovima i gledaju ima li itko u njima. Meni su pozvonili na vrata i pitali me je li moj auto golf III, te da ga pomaknem jer im navodno smeta i ne mogu izaći s parkinga. Ja sam im rekla kako nemam taj auto i izašla sam na balkon, a ispred zgrade nije bilo automobila koji nije mogao izaći s parkinga. Obaviještena sam kako je u proteklih nekoliko dana bilo izvršeno više pljački u Mostaru, te želim upozoriti čitatelje na oprez, upozorava čitateljica. Prva taktika provalnika je provjera ima li itko u stanu ili kući. Ako netko ipak ima u stanu, postavi neko bezazleno pitanje, kako se ne bi sumnjalo u namjeru provale. Sarajevska policija je Čiči pokušala ući u trag, ali je zimus pobjegao kroz prozor stana u kojem je pronađeno oko pola kilograma heroina. O kakvom se ‘ušminkanom' tipu radi, svjedoči i činjenica da je svoga ‘partnera' Marija Tomasa lanjskog prosinca dočekao i umalo usmrtio jer je ovaj pri bijegu iz jednog stana povikao: Čičo, bježi!

izvor: vecernji.ba