Mostar: Zapaljeno vozilo Anje Puhalo, voditeljice mostarskih mažoretkinja

Mostar, paljevina, vozilo, Anja Puhalo, zapaljeno vozilo, Trebinje
..."fiat bravo", vlasništvo Anje Puhalo, voditeljice mostarskih mažoretkinja, koje je bilo parkirano između zgrada u Ulici kralja Tomislava, iza restorana Megi. Požar je potpuno uništio njeno auto, a tom prilikom su oštećena još tri parkirana automobila stanara, i to "ford" Danijela Mičića, "opel astra" Zrinka Vrančića i "opel ascona" Zdravka Perića, piše večernji list.

- Ne znam tko bi to mogao napraviti. Vozilo sam parkirala ispred zgrade svoje prijateljice i otišla u grad. Pri povratku sam imala što vidjeti. Nije mi jasno zašto bi mi netko zapalio auto, pogotovo što se bavim ovim poslom koji ne bi trebao nikome smetati. Vjerujem da je u pitanju nečija čista obijest i da sam slučajno postala žrtva piromana. Ne znam što bih vam rekla. U policiji ću tek dati svoj iskaz, kaže nam još pod dojmom paljevine Anja Puhalo.

Inače, u u posljednjih godinu dana, to je čak 15 slučaj paljevine vozila u Mostaru i još nijedan piroman nije otkriven. Kako smo pisali, na sličan način je prošlog mjeseca netko pokušao zapaliti i vozilo mostarskog odvjetnika Karla Sesara, parkiranog ispred njegove obiteljske kuće u Ulici Mile Budaka broj 47. I tada je netko pod okriljem mraka kukavički bacio zapaljivi ‘koktel'.