Mostar: Usmrtio pješakinju i pobjegao vozilom s mjesta nesreće

Nesreća se dogodila oko 21.20 sati na magistralnoj cesti M-17 kada je na Branku, koja se pješice kretala uz cestu, naletjelo nepoznato vozilo s nepoznatim vozačem. Od siline udara Branka je odbačena nekoliko metara dalje, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu, pobjegavši s mjesta nesreće i ne pruživši pomoć unesrećenoj osobi. Od zadobivenih ozljeda, žena je preminula do dolaska ekipe hitne pomoći.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici prometne policije Policijske postaje za sigurnost prometa i dežurni županijski tužitelj Zdenko Kovač. Prema informacijama koje smo dobili od tužitelja Kovača, policija je na mjestu nesreće pronašla određene tragove laka i plastike s automobila koje je udarilo staricu pa će isti biti poslani na vještačenje ne bi li se došlo do vrste i marke automobila, a i identificiralo nesavjesnog vozača.
Nakon završenog očevida, tijelo poginule je prevezeno u mrtvačnicu u Mostar gdje će danas patolog dr. Hamza Žujo po nalogu tužitelja izvršiti obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

dnevni list