Mostar: Prijetio samoubojstvom, pa prijetio policiji

crna kronika, pljačka, samoubojstvo, policija, ubojstvo, ubojstvo, Bihać, pucnjava, Sarajevo, ranjavanje, lopovi, sušnica, Široki Brijeg, ubojstvo, lov, Donji Mali Ograđenik, interpol, neser keljmendi, pljačka, Mostar, otpad, krađa, Mostar, tučnjava, kolodvor, Mostar, prometna nesreća, Mostar, ranjavanje, ubojstvo, malonogometni turnir, Tomislavgrad, ubojstvo, istraga, omiš, cetina, leš, krađa, studenci, Ljubuški, maloljetnica, samoubojstvo, biograd, manijaci, GOŠK Gabela, ivan sedlo, prometna nesreća, autocesta, Srbija, prometna nesreća, Metković, pogibija, irma aljević, smrt, djevojka, prometna nesreća, Mostar, pogibija, Tomislavgrad, Split, dinamit, Orašje, stepenice, pad, pogibija, Tomislavgrad, krađa, MUP ZHŽ, Mostar, Široki Brijeg, prometnica, lukavac, samoubojstvo, Facebook, pokušaj samoubojstva, Travnik, policija, Mostar, samoubojstvo, prijetnja, policija, Mostar, karlo sesar, odvjetnik, novinarka, ubojstvo, Split, glazba, samoubojstvo, Posavina, prometna nesreća, pogibija, au
...nakon što se prethodno izranjavao po cijelom tijelu i prijetio ubojstvom policajcima i samoubojstvom.

Incident se dogodio jučer u poslijepodnevnim satima u Salkinoj kući u koju se on zabarikadirao i nije dopuštao prilaz policajcima niti je htio s njima razgovarati. On je kako prenosi "Studio 88" u MUP-u HNŽ najprije napao svoga rođaka, a potom otišao u kuću gdje se zabarikadirao i izranjavao se nekim predmetom po cijelom tijelu.

O svemu je izvješćena policija i prvi su na teren izašli pripadnici PU Sjever. Međutim, Salko K. nije htio izići i psovkama je vrijeđao pripadnike policije. Zbog nemogućnosti razgovora s njim, pozvano je pojačanje iz Policijske uprave Mostar. Salko i dalje nije dopuštao da itko priđe kući prijeteći kako će se odmah ubiti ako policajci pokušaju da mu priđu.

Zbog bojazni da je uz sebe imao i vatreno oružje, o događaju je upoznat i komesar policije MUP-a HNŽ-a koji je odobrio da u akciju krene Specijalna policija. Specijalci su po dolasku na mjesto događaja pokušali razgovarati sa Salkom K. i predlagali mu da se mirno preda bez posljedica. Međutim, on je to odbijao.

S obzirom na ozbiljnost situacije, Specijalna policija je napravila plan i taktičkim upadom u njegovu kuću, uspješno je savladan bez posljedica. Čim su specijalci upali u kuću, Salko je s nožem i čekićem krenuo na jednog specijalca, ali je uspješno svladan i priveden. Osim policije, na mjestu događaja su se nalazili vatrogasci i ekipa Hitne pomoći.

Odmah nakon što je svladan, Salko K. je vozilom Hitne pomoći prevezen na Psihijatrijski odjel RMC-a 'Dr.. Safet Mujić 'gdje su mu dali sedative za smirenje, a sanirane su mu i povrede koje je sebi nanio nepoznatim predmetom po tijelu, prenosi mostarski "Studio 88".