Mostar: Pokušali demontirati trafostanicu na gradilištu 'Hidrogradnje'

trafostanica
Tijekom istoga razdoblja iz oblasti javnoga reda i mira registrirana su 3 prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile ozlijede neutvrđenoga stupnja.

PP Mostar Centar u ponedjeljak je prijavljeno kako su četiri nepoznate osobe u naselju Zalik, na gradilištu „Hidrogradnje", pokušale demontirati trafostanicu. Izvršen očevid, poduzete potrebne mjere.

PP Čitluk u ponedjeljak je prijavljeno kako je nepoznata osoba s bijelim kombijem VW otuđila veću količinu limova (dijelovi konstrukcije) iz kruga poduzeća „Neotenproduktion" u Čitluku, te da se zaputila u smjeru Mostara. Vozilo je zaustavljeno u Kruševu, te je utvrđeno da njime upravlja B.S. (1962.) iz Mostara. S navedenim je upoznata krim. policija, a B.S. je lišen slobode.

U mjestu Gabela jučer oko 16.15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je Mario O. (1995.) iz Struga upravljajući vozilom Alfa Romeo sletio s kolnika. Ozlijede neutvrđenog stupnja zadobili su vozač i suvozač Filip J. (1995) iz Gorice. Oni su upućeni na CUM Mostar. Obavljen je očevid.

FENA