Mostar: Ograda prošla kroz auto, putnici čudom ostali živi

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni

...se zabili u zaštitnu ogradu koja im je doslovno prošla kroz auto. Kako doznajemo, muškarci su jučer oko 11.30 sati žurili cestom u Jetti kroz selo Grabovica kada su izletjeli s ceste i silovito se zabili u ogradu. Ograda je probila auto, prošla kroz njega i izišla na drugu stranu, a dva muškarca iz njega uspjela su se izvući živa iz olupine. "Jednom od njih ograda je navodno okrznula glavu, a čudo je da su obojica ostala živa. Ovo je bio pravi kaos", rekao nam je jedan od prolaznika koji se jučer našao na mjestu bizarnog sudara.

Da stvar bude nevjerojatnija, jedan od ozlijeđenih je uspio sam izići iz olupine, dok je drugi ipak ostao zarobljen u smrskanoj Jetti. Njega su morali vaditi vatrogasci, koji su jučer rezali lim da bi ga izvukli na sigurno. "Sreću je imao, ova ograda je prošla kroz auto, ali ga nije pogodila. Ona je prošla nekoliko centimetara od njega, izvukli smo ga nakon što smo razrezali lim koji je bio oko njega", rekao nam je jučer jedan od mostarskih vatrogasaca.

dnevni list