Mostar: Nestala ženska osoba u blizini Medicinske škole?

Mostar, nestala, škola, Mostar, vaki, grad
Srećko Bošnjak, načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a rekao nam je da policija nema prijavu o nestanku učenice na području Mostara, ali da ima prijava o nestanku jedne ženske osobe koja je odrasla i nije u školi.
"Za nestanak učenice Medicinske škole nemamo službeno podnesenu prijavu. Međutim, imamo prijavu o nestanku odrasle ženske osobe koja se od kuće udaljila prije nekoliko dana i od tada joj se gubi svaki trag", rekao nam je Bošnjak

Pronađene stvari?

Ravnatelj Srednje medicinske škole Alija Muhibić je rekao kako nije upoznat s nestankom učenice.
- Hvala Bogu, nitko od učenika nije nestao iz škole. Možda je riječ o nekoj drugoj školi, no da je riječ o Medicinskoj školi i nekom od naših učenika, vjerojatno bih znao, kazao je Muhibić.
Naime, kako doznajemo od jedne učenice ove srednje škole smještene u Sjevernom logoru, u blizini škole uz rijeku Neretvu pronađene su neke osobne stvari od ženske osobe, s čime su upoznata i policijska tijela.
Navodno je jedna od profesorica taj dan kad je djevojčica nestala u blizini škole zapazila starijeg sumnjivog muškarca kako kruži po dvorištu, te nakon što mu se obratila, isti je uz obrazloženje da je u žurbi pohitao u automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini te nestao.

Razne informacije

Ta ista nastavnica je vidjela s leđa da u automobilu sjedi ženska osoba, no zbog udaljenosti nije mogla dobro vidjeti lice.
Od toga dana školom bruje razne priče, no dosta njih nepovezano, jer se ne zna je li učenica uistinu nestala ili je sama pak otišla svojom voljom.

Dnevni list