Mostar: Motociklist se oporavlja nakon strašnog sudara u Dubrovačkoj ulici

Ljubuški, policija, krađa, marihuana, Konzum, pljačka, pucnjava, samoubojstvo, vješanje, Vitez, Neum, samoubojstvo, obdukcija, zenica, pucnjava, pogibija, radišići, MUP ZHŽ, seks, smrt, leš u raspadajućem stanju, policija, identifikacija, obdukcija, dječak, mrtav, Vrbovac, policijska ophodnja, vojarna u Oštarijama, eksplozija, informacije policije, Optužen, optužnica, kamenom u glavu, ubojstvo, Incident, Četvero ozlijeđenih, Sarajevo, Širokača, eksplozija, samoubojstvo, kamatari, majka i sin, u Tuheljskim Toplicama, Albanka, ubojstvo, Lecco na jezeru Como, Zločin, Ljubuški, Vitina, kiosk, Mostar, prometna nesreća, tijela muškarca i žene, Utvrđuju se okolnosti, policija, kriminalistička istraga, Zvornik, ubojstvo, prometna nesreća, Međugorje, pogibija, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Jozo Kafadar, crna kronika, požar, crna kronika, Mostar, prometna nezgoda, motor, crna kronika, ubojstvo, Donji Miholjac, PU Osječko-baranjske županije, crna kroni

...stanja, potvrdili su u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, navodeći samo njegove inicijale.
Podsjetimo, očevici su govorili kako je motociklist velikom brzinom išao niz Dubrovačku ulicu, a da je Mercedes 200D, koji je dolazio iz suprotnog smjera, pokušao skrenuti ulijevo u uličicu prema ZAP-u te je prepriječio put motociklu koji se potom zabio u njega.
Građani koji su se zatekli na mjestu nesreće govorili su kako je prizor bio stravičan te da se motociklist posve polomio. "Ruke, noge, sve mu je bilo slomljeno", govorili su očevici, a iz bolnice su jučer potvrdili da je on zadobio teže tjelesne ozljede. "Nakon opsežne obrade u CUM-u, hospitaliziran je na Klinici za urologiju gdje se i sada nalazi. Iako su u pitanju teže tjelesne ozljede, pacijent je stabilnog zdravstvenog stanja, a oporavak teče uredno", navodi se u priopćenju SKB-a Mostar.
Inače, za upravljačem Mercedesa bio je Miroslav Aničić, a navodno je ozlijeđena i jedna maloljetna putnica u Mercedesu nakon što se u njega zabio motocikl.

dnevni list