Mostar: Uhićen pri prodaji droge u blizini osnovne škole

Akciju uhićenja jučer oko 14.45 sati izveli su pripadnici Odjela za posebne namjene MUP-a u Ulici Gojka Vukovića u neposrednoj blizini osnovne škole naselja Donja Mahala. Kod Mahinića su pripadnici policije pronašli 28 paketića marihuane i jedan veći omot od papira u kojem se također nalazila izvjesna količina te droge.

Istražitelji iz Odjela za posebne namjene MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije prikupili su operativna saznanja za osumnjičenog koji je izvjesno vrijeme praćen, a jučer se nakon kompletiranja istražnih radnji pristupilo i njegovom uhićenju.

Postojala su saznanja da je na nepoznatoj lokaciji uz rijeku Neretvu posadio nekoliko stabljika indijske konoplje koju je unatrag nekoliko dana počupao i osušio. Pripremio je paketiće s drogom u svojoj obiteljskoj kući i započeo s preprodajom. Navodno je jedan paketić marihuane prodavao za deset maraka.

On je jučer u poslijepodnevnim satima priveden u službene prostorije policije radi vršenja kriminalističke obrade, a danas tijekom dana bi uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu trebao biti predan u nadležnost Županijskog tužiteljstva na daljnje postupanje.

Dnevni list