Mostar: Bombaš okrenuo kamere prema zidu

crna kronika

Za sada su informacije šture, zna se tek da je bomba upala u ukrasnu žardinjeru ispred Katre, i da je to uvelike umanjilo njezinu smrtonosnu moć. Prilikom eksplozije geleri su "otišli" samo na jednu stranu, oštećeno je staklo na objektu. Postoje neke indicije da je napadač, prije nego je bacio bombu, na objektima preko puta Katre onemogućio kamerama da snime ovaj bombaški napad, piše portal pogled.ba.

>>Mostar: Bačena eksplozivna naprava ispred Cocktail Lounge Bara "Katra"

Navodno je prišao sa druge strane i rukom okrenuo kamere. "Kašiku" koja se odvojila od bombe kad ju je napadač bacio, policijski istražitelji su pronašli na drugoj strani ceste.

Iz neslužbenih izvora portal saznaje kako policija smatra da ovaj suludi čin nije slučajnost, točnije, tvrde da nije zabuna i da je ovaj bombaški napad napravljen ciljano. Očevidaca nema, neslužbeno doznajemo kako za sada nema ni osumnjičenih, policija traži motive, a doznajemo i kako nije bilo prijetnji vlasnicima koje bi upućivale na mogući napad.

Također, te noći ništa nije upućivalo na ovakav scenarij. Nije bilo niti incidenata u samom objektu, policija nije dolazila upozoravati da se smanji glazba ili zatvori objekt.