Ljubuški: Rasvjetljena razbojnička krađa u mjestu Mostarska Vrata

02.08.2013

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo Razbojnička krađa, počinjeno 30. srpnja na štetu trgovine „Mag commerc“ koja se nalazi u mjestu Mostarska Vrata, općina Ljubuški.

U utorak 30. srpnja u 13:45 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe iz navedene trgovine otuđile torbicu s novcem, pri čemu su udarile i odgurnule vlasnika tvrtke koji ih je pokušao spriječiti u izvršenju kaznenog djela.

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do indicija da su mogući počiniteji opisanog kaznenog djela T. P. (22) iz Čitluka i J. S. (28) iz Prozora.

T. P. (22) iz Čitluka lišen je slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti, zajedno s J. S. (28), počinio opisano kazneno djelo.

J. S. (28) trenutno je nedostupan i za njim se traga.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T. P. (22) i J. S. (28) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojnička krađa iz čl. 288. KZ-a FBiH.

loading...