Ljubuški: Muhamed došao iz Donjeg Vakufa mastubirati pokraj škole

On je u petak sjeo na zid školskog dvorišta OŠ Ivane Brlić-Mažuranić na Gračinama te se dirao po spolovilu dok su se učenici igrali nešto dalje.

Prema posljednjim informacijama, nitko od djece nije niti vidio što perverznjak točno radi. Naime, učenici su se bezbrižno igrali u dvorištu i ne obraćajući posebnu pozornost na sumnjivog čovjeka. Sve se dogodilo tijekom velikog odmora, oko 10.20 sati, a perverznjak je brzo i tiho uhićen. Naime, policajci su mu prišli, pregledali mu dokumente i odveli ga na ispitivanje. U školi čak do jučer nisu niti znali da se u njihovoj blizini motao bludnik. Nemam nikakvu informaciju da se takvo nešto dogodilo, ovo mi je prvi glas o tome, ne bih davala izjave dok ne provjerim o čemu se radi”, rekla je ravnateljica Valerija Dodig kada smo ju nazvali jučer prijepodne, a u kasnijem telefonskom razgovoru je izjavila da su joj u policiji potvrdili da se slučaj dogodio.

“Zvala sam policiju, rekli su mi da je bio prijavljen takav slučaj. Ali nije ga prijavio nitko od nastavnika. Ni djeca ga nisu vidjela. Vidio ga je netko tko se našao u blizini škole i ta osoba je zvala policiju”, rekla je ravnateljica. Kako smo neslužbeno doznali, jedna djevojka iz Ljubuškog je u petak vidjela bludnika kraj škole. Naime, ona je zvala policiju i rekla im da je vidjela automobil koji se zaustavio pred školom, te da je iz njega izišao čovjek koji se popeo na školski zid gdje je počeo masturbirati. Pohotnik se nekih deset do petnaest minuta zadovoljavao gledajući djecu. U policiji jučer zbog trajanja istrage nisu mogli iznositi detalje o ovom slučaju. U policijskom priopćenju stoji da je u petak u 10.20 sati Policijska uprava Ljubuški zaprimila prijavu da nepoznata muška osoba sjedi na zidu dvorišta OŠ Ivane Brlić- Mažuranić na Gračinama, te se spolno samozadovoljava promatrajući djecu tijekom igre u školskom dvorištu.

“Izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da se radi o M. H. (35), s prebivalištem u mjestu Komar, općina Donji Vakuf”, navode u MUP-u Zapadnohercegovačke županije. Kako doznajemo, Hamidović živi u Donjem Vakufu, otac je četvero djece, a u policiji je rekao da se bavi otkupom željeza. Nakon što je dao izjavu u policijskim prostorijama, on je pušten na slobodu. Istražitelji nastavljaju s daljnjom istragom i sastavljanjem kaznene prijave protiv njega. U MUP-u su najavili da će osumnjičeni 35-godišnjak biti prijavljen zbog počinjenog kaznenog djela zadovoljenja pohote pred djetetom ili maloljetnikom.  

dnevni-list.ba