Ljubuški: Džepnim nožem ozlijeđen 67-godišnji građanin

10.09.2012

U petak u 19:35 h u PU Ljubuški pristupio je 67-godišnji građanin s Humca, s vidljivom ozljedom u predjelu trbuha, koji je izjavio da se...

...u Radićevoj ulici sukobio sa V. P. (82), te da ga je prilikom sukoba V. P. (82) ozlijedio nožem.

Policijski službenici prevezli su ozlijeđenog 67-godišnjeg građanina u Dom zdravlja Ljubuški gdje mu je ukazana hitna medicinska pomoć nakon čega je prevezen u SKB Mostar. Temeljem izvršenog očevida, te poduzetih drugih izvida, utvrđeno je da je do sukoba između navedenih osoba došlo na nogostupu, u Radićevoj ulici u Ljubuškom. Od V. P. (82) je, uz izdanu potvrdu, privremeno oduzet džepni nož kojeg ćemo poslati na vještačenje a V. P. (82) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je džepnim nožem 67-godišnjem građaninu nanio ozljedu zasad neutvrđenog stupnja.

Nakon što od SKB Mostar dobijemo kvalifikaciju nanesene tjelesne ozljede PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv V. P. (82).

Izvor:MUP ŽZH


loading...