Ljubuški: Dvojac iz Zavidovića priznao krađu

05.06.2012

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo teške krađe, počinjeno noću s 12./13. travnja o. g. u Međugorskoj ulici u Ljubuškom.

Navedenog nadnevka nepoznati počinitelji pronašli su sakriveni ključ od poslovnog prostora, koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće na navedenoj adresi, nakon čega su otključali vrata, ušli u poslovni prostor i iz istoga otuđili tri produžna kabela kao i dva kabela koja su presjekli s aparata za zavarivanje.

Nakon što su došli do saznanja o mogućim počiniteljima istražitelji PU Ljubuški u petak su, u službenim prostorijama, izvršili kriminalističku obradu nad E. K. (29) iz Ljubuškog i H. F. (24) iz Zavidovića.

Tijekom kriminalističke obrade isti su u cijelosti priznali izvršenje opisanog kaznenog djela a otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv E. K. (29) te protiv H. F. (24), zbog osnova sumnje da su, na opisani način, počinili kazneno djelo teške krađe.

MUP ŽZH/ljubuški-online.info

loading...