Ljubuški: A. P. (38) iz Mostarskih Vrata nabavio drogu i držao je u obiteljskoj kući

Ljubuški, droga, mostarska vrata, MUP ZHŽ, droga, edukacija, BIH, droga, krokodil, droga, oprez, droga
...iz čl. 238. KZ-a FBiH. Naime, kontinuirano radeći na identificiranju osoba koje raspačavaju opojne droge istražitelji PU Ljubuški došli su do operativnih saznanja da je A. P. (38) iz Mostarskih Vrata, općina Ljubuški, nabavio određenu količinu opojne droge te da istu drži u obiteljskoj kući.

Temeljem tih saznanja na Općinskom sudu u Ljubuškom smo zatražili te dobili Nalog za pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i okućnice. Jučer poslijepodne, temeljem naloga Općinskog suda u Ljubuškom, policijski službenici PU Ljubuški izvršili su pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i okućnice koje koristi A. P. (38) iz Mostarskih Vrata, a prilikom pretrage pronađena je određena količina praškaste tvari koja svojim svojstvima asocira na opojnu drogu heroin, određena količina praškaste tvari koja svojim svojstvima asocira na opojnu drogu kokain, kao i određena količina zeljaste tvari koja svojim svojstvima asocira na opojnu drogu marihuanu.

Uz izdanu potvrdu, navedene tvari su oduzete od A. P. (38) o čemu smo izvijestili dežurnog županijskog tužitelja, koji će donijeti odluku o daljnjem postupanju.

Izvor:[mupzzh.ba]