Livno: Samozadovoljavao se pred djecom i tetom iz vrtića

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija
Federalna uprava policije raspisala je međunarodnu potjernicu za Albancem Aslanom Morinom (44), kojeg je Općinski sud u Livnu u srpnju prošle godine osudio na šest mjeseci zatvora jer se samozadovoljavao sjedeći na klupi i promatrajući odgojiteljicu i djecu iz odgojne grupe jaslice vrtića "Pčelice" u Livnu. Ovaj slučaj policiji je prijavila odgojiteljica u vrtiću.

- Bilo je to 21. listopada prošle godine oko 13.30 sati nakon podnevnog spavanja. Igrala sam se s djecom i u jednom trenutku sam u našem dvorištu na klupi primijetila muškarca spuštenih hlača koji je masturbirao promatrajući nas. Djeca su tad bila mala, imala su po godinu i, srećom, ništa od toga nisu primijetila - kazala je za Dnevni avaz Tonka Perković, jedna od odgojiteljica dječjeg vrtića "Pčelice".

Tonka se prisjeća da je nakon što je spustila rolete o svemu informirala kolegicu čiji je muž policajac. Kada je stigla policija, muškarac koji se u međuvremenu odjenuo tvrdio je da ništa nije učinio.

- Kasnije sam čula priče da je on već nekoliko puta dolazio pred naš vrtić - navela je Perković.
Morina je rođen u mjestu Kušnin Has kod Prizrena, a posjeduje i državljanstvo BiH. Priznao je krivnju pred sudom, a pretpostavlja se da je pobjegao u rodno selo na Kosovo, gdje mu živi supruga.