Livno: Pobjegao pedofil koji se pred djecom iz vrtića samozadovoljavao

pedofilija, kastracija, bludne radnje, pedofilija, bludničenje, seks sa maloljetnicom, zatvor, pornografija, pedofilija, pedofil, silovanje, pedofil, Livno, pritvor, kastracija, pedofil, Livno, pekar, pedofil, Livno, samozadovoljavanje, bijeg, pedofil, Sarajevo, skandal, Srbija, škola, bludničenje, Livno, zlostavljanje, policija, pedofil, Ljubuški, uhićenje, manijak, Mostar, sjeverni logor, seks, škola, pedofil, djevojčica, Dalmacija
...osudio na šest mjeseci zatvora zbog zadovoljenja pohote pred djecom, netragom je nestao prije odlaska na izdržavanje kazne. Za njim je raspisana međunarodna tjeralica. Prema presudi, koju je izrekao sudac Oliver Badrov, optuženi Morina se 21. listopada 2010. godine, u blizini Dječjega vrtića Pčelice samozadovoljavao promatrajući djecu i njihove odgajiteljice, prenosi pogled.ba.

U istrazi je priznao da je sjeo na klupu u središtu Livna, nasuprot vrtića, te vadio spolovilo. Prema kazivanju zapanjenih očevidaca, koji su i pozvali policiju, pedofil se na klupi ispred vrtića u Ulici Stjepana II. Kotromanića zadržao gotovo sat vremena, između 13 i 14 sati. Kada su policajci došli pred vrtić, Asslan je već zadovoljio svoju bolesnu pohotu. Prilikom priznanja se pravdao da se samozadovoljavao pred djecom jer je bio - previše umoran!

Inače, godinama je sezonski radio u bratovoj pekarnici u Livnu, dok mu se supruga s kojom nema djece nalazi u rodnom selu kod Prizrena. Do sada nije bio poznat kao bludnik. Bjegunac posjeduje državljanstvo BiH. Kako smo pisali, samo tjedan nakon uhićenja, teško je pretučen u Kazneno-popravnom zavodu Mostar. Pritvorenika Asllana su pretukli zatvorenici dok se tuširao, a kasnije su sve poricali. Unatoč vidnim ozljedama koje je imao po cijelome tijelu, brojni sumnjivci su za ispitivanja o ovom slučaju redom govorili da je ‘pao niz stubište!'. Očito mu nije godio novi povratak među zatvorske zidine u KPZ Mostar pa je, sumnja se, pobjegao iz BiH.