Kaos u Mostaru: Požar zahvatio bivše klupske prostorije, jednoj osobi spašen život

Čitluk, požar, Mostar, požar, Tomislavgrad, požar, šteta, nafta, požar, vatrogasci, požari, vatrogasci, Knešpolje, eksplozije, požar, Stolac, požar, gašenje požara , požar, Čapljina, požar, požar u automobilu, Čitluk, požar, Čapljina, Tomislavgrad, požar, HNŽ, MUP HNŽ, vatrogasci, zoran kandić, Humanitarna akcija
Iako su prve informacije govorile da gore aktualne prostorije Veleža u Glavnoj ulici, to nije bila istina, a ogromni požar zahvatio je susjednu zgradu u kojoj su tijekom i neposredno nakon rata bile smještene prostorije mostarskog premijerligaša.

Četiri vatrogasna vozila s punom opremom nalaze se na licu mjesta, a vatrena stihija zahvatila je krov zgrade, gornji sprat i prijetila je da se proširi na susjedne objekte. Nevjerojatna scena dogodila se u jednom trenutku. Naime, vatrogascima koji su se nadljudskim naporima borili da obuzdaju vatrenu stihiju, u jednom trenutku nestalo je vode.

Sedin Tanović, direktor Veleža, te Serđo Maroš, glumac Lutkarskog pozorišta Mostar, spasili su život jednoj starijoj osobi, koja se u trenutku požara nalazila na spratu zgrade. Na sreću, prema prvim informacijama niko nije nastradao, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

SCsport.ba