Izjavio da nije prijetio sucima pištoljem, ozljede su dobili na utakmici

nogomet, FK Blagaj, nk sloga ljubuški, suci, napad, blagaj, blagaj, napad, suci

On tvrdi da su suci ogrebotine dobili nakon što je izbilo naguravanje na stadionu, poslije spornog crvenog kartona za Blagaj, piše Dnevni list.

Jučer su i iz kluba Blagaj objavili priopćenje u kojem navode da je do nereda na stadionu došlo nakon što je vrataru Blagaja pukla arkada, te da je tada bilo psovanja sucu i da je jedan od igrača dobio crveni zbog prigovora. Obradović se jučer obratio medijima te rekao da je laž ono što su suci rekli kako im je on poslije utakmice prijetio oružjem.

>>Mostar: Nije nađen pištolj u slučaju napada na nogometne suce

On je rekao da su suci zadobili ozljede prilikom nereda na stadionu, kada je masa krenula prema njima i kada je netko iz mase, valjda ogrebao jednog od njih po vratu. "I sami su priznali da su napadnuti na utakmici", rekao je Obradović, dodajući da su kasnije, dok su se on i igrači vozili kućama, sreli automobil sa sucima na cesti prema Mostaru, odnosno u Carskim vinogradima. Priznao je da su tada presreli automobil sa sudačkom trojkom, ali kaže da im nije prijetio oružjem. "Jednostavno, bio sam, kao i svi, izrevoltiran zbog tog crvenog kartona i sve što sam ja njima rekao bilo je: "Što vam je to trebalo, majku vam?". Ali, nikakav pištolj nisam imao, osim torbice, niti je ikakvog fizičkog kontakta bilo između mene i njih. To je laž", rekao je Obradović, dodavši da nije nogom udario automobil u kojem su bili suci. "Rekli su i da sam nogom udario u njihov auto i ulupio ga, a poslije sam saznao da je taj Fiat Punto dan, dva ranije sudjelovao u sudaru. Sve da sam ih htio udariti, a nisam, 17 igrača je bilo prisutno i čim sam izišao iz auta, svi su povikali na mene da se vratim", rekao je Obradović medijima.