Grude: U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Policijski auto
U ponedjeljak u 12.30 sati, dogodila se prometna nesreća u Posušju, na seoskom putu u mjestu Lipovice. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a pričinjena je manja materijalna šteta.

Isto dan u 16.00 sati, dogodila se prometna nesreća u Grudama na križanju ulica Blage Zadre i Gojka Šuška, u kojoj su sudjelovala dva vozila, a ozlijeđene su dvije osobe. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Kako navodi Civilna zaštita ŽZH, u 17.00 sati, dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijeguu ulici Kardinala Alojzija Stepinca . Pričinjena je manja materijalna šteta, a u prometnoj nezgodi sudjelovala su dva vozila.

Od ostalih intervencija Civilna zaštita ŽZH navodi intervenciju na GP Bijača gdje su Ljubuški vatrogasci gasili su požar na osobnom automobilu marke Renault. Civilna zaštita ŽZH navodi da je riječ o samozapaljenju. U intervenciji su sudjelovala 4 vatrogasca i 2 vatrogasna vozila. Pričinjena je veća
materijalna šteta.

Također u 13.50 sati, dojavljeno iz MUP-a Ljubuški da je na lokalitetu Bučine, pronađen NUS ( tromblon ). Informacija je proslijeđena timu za razminiranje u Mostaru, priopćeno je iz Civilne zaštite ŽZH.

Grude-online.com