Grude: Identificiran počinitelj 25 prometnih prekršaja

20.01.2012

U utorak 17. siječnja, na magistralnoj cesti M6, u mjestu Sovići, općina Grude, iz prometa je isključen L. M. (66) iz Imotskog, RH, vozač motornog vozila marke Peugeot, HR registarskih oznaka

Naime, tijekom travnja, svibnja i kolovoza prošle godine, stacionarni radar postavljen u mjestu Sovići, općina Grude, registrirao je ukupno 25 prometnih prekršaja, počinjenih prekoračenjem dopuštene brzine, koje je počinio vozač gore navedenog motornog vozila. Temeljem tih informacija policijske ophodnje svih ustrojbenih jedinica MUP-a dobile su zadaću da navedeno vozilo isključe iz prometa nakon što ga primijete, što su policijski službenici Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa i učinili u utorak u večernjim satima.


Tijekom prekršajne obrade L. M. (66) je priznao da je u svih 25 slučaja on upravljao motornim vozilom te je potpisao 25 prekršajnih naloga - za počinjene prekršaje izrečene su mu novčane kazne u ukupnom iznosu od 1270,00 KM, koje je već platio, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanje motornim vozilom „B" kategorije u trajanju od 2 mjeseca.

MUP ZHŽ


loading...