Eksplozija na nogometnom igralištu u Drinovcima, provala u Rasnu

policija
...Stanislava Šimića u Drinovcima, došlo do eksplozije nepoznate eksplozivne naprave te da je uslijed eksplozije nastala materijalna šteta na dvjema obiteljskim kućama i jednom motornom vozilu.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i isto osigurali. U tijeku je očevid a poduzimaju se i druge mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja izvršenog kaznenog djela.

PU Grude jučer je zaprimila prijavu o prijevari, počinjenoj na štetu 34-godišnjeg građanina. Navodi iz prijave se provjeravaju.

PU Široki Brijeg jučer je zaprimila prijavu da je izvršena provala u obiteljsku kuću u mjestu Rasno. Prema navodima iz prijave iz kuće je otuđena manja količina bijele tehnike i alata. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli su, parkirano u Ulici Herceg Stjepana u Širokom Brijegu, motorno vozilo marke VW Golf, tip V, za koje je utvrđeno da potječe iz krađe, koja je noću s 20./21. lipnja izvršena u Mostaru. Pronađeno vozilo prevezeno je specijalnim vozilom Pauk u krug PU Široki Brijeg gdje je izvršen kriminalističko tehnički pregled vozila, nakon čega je isto predano policijskim službenicima PU Mostar.

Jučer u 12:50 h, prilikom kontrole prometa u Ulici Ante Starčevića u Posušju, policijski službenici PU Posušje isključili su iz prometa motorno vozilo marke BMW, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao A. M. (24) iz Broćanca. Navedeno vozilo je privremeno oduzeto u cilju provjere vjerodostojnosti dokumentacije. Protiv vozača će se poduzeti zakonom propisane mjere.

Preuzeto sa stranica MUP-a  ŽZH