Djevojčice na obali Neretve pronašle mrtvog muškarca

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
... obješenog muškarca, koje se već počelo raspadati.

One su to prepričale čuvaru objekta kod nekadašnje Hidrogradnje, u blizini željezničke stanice u Mostaru, a on je odmah pozvao policajce. Policajci su prekjučer pored obale Neretve obavili očevid, a utvrdili su da obješeno truplo pripada Mevludinu Sulejmanoviću koji je još prije petnaestak dana nestao iz svog stana u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru. Kako nam je rečeno, sumnja se da je Sulejmanović još tada otišao pravac na obalu Neretve, gdje je počinio samoubojstvo objesivši se. U međuvremenu su policajci pokrenuli potragu za njim jer je jedan zabrinuti prijatelj prijavio da je Sulejmanović nestao iz stana, a sada se otkrilo da je on čitavo vrijeme visio obješen pored Neretve.

Zašto je Sulejmanović sebi oduzeo život u policiji ne znaju. Kako nam je rečeno, nemaju informacije da je on ostavio neko oproštajno pismo. Inače, preksinoć se još jedan muškarac pokušao objesiti kod Mostara u mjestu Grabovica, ali su ga uspjeli skinuti s konopca i odvesti u bolnicu. Kako je jučer rečeno, riječ je o muškarcu s inicijalima D.Š. (1979), a budući da je davao znakove života prevezli su ga u Regionalni medicinski centar Safet Mujić.

Dnevni list