Detalji prometne nesreće na Širokom Brijegu: Stradale tri djevojke, jedna u teškom stanju

policija
Očevid je završen. U prometnoj nesreći sudjelovalo je vozilo marke Golf II bh. reg. oznaka kojim je upravljala ženska osoba inicijala A.Ć. (1985. godište) iz Širokog Brijega te se kretala s Golfom iz smjera Mostara u Široki Brijeg, a u drugom vozilu marke Fiat bh. reg. koje se kretalo iz smjera Širokog Brijega prema Mostaru nalazile su se dvije ženske osobe iz Livna M.D. i I.J. te za sada ne možemo sa sigurnošću reći koja je od njih upravalja vozilom, a koja je bila suvozačica.

Očevidom je utvrđeno da je iz sada neuvrđenih razloga na mokrom kolniku došlo do prometne nezgode. Tri osobe zadobile su tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja te su vozilima Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezene u SKB Mostar. Na vozilima je nastupila materijalna šteta. U ovim trenucima saniraju se oštećenja na kolniku (prosuto ulje) i policija regulira promet te se isti odvija otežano, odnosno vozila se naizmjenično propuštaju jednom kolničkom trakom, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

”Tri ženske osobe dovezene su u Centar urgentne medicine SKB Mostar. Ženska osoba A.Ć. (rođena 1985. godine) hospitalizirana u jedinici intenzivnog liječenja, zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život, trenutno se nalazi u stanju duboke kome.