Čapljinac dobio 2,6 godina zbog silovanja svoje sugrađanke (27)

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...za silovanje 27-godišnje sugrađanke, a što se dogodilo još 21. studenoga 2011. godine. Kako stoji u presudi, Općinski sud u Čapljini ga je osudio na dvije i pol godine zatvora jer je spornog dana oko 19 sati povezao nesretnu djevojku i silovao je u vozilu.

Policijska istraga

Naime, ona se nekoliko dana promišljala što učiniti, pa je cijeli slučaj najposlije prijavila policiji koja ju je, nakon sprovedene istrage, osumnjičila za lažno prijavljivanje (!?), što joj je izazvalo još veći psihološki šok.

Međutim, obrat se dogodio kada je došla dati izjavu na ove policijske sumnje u zgradu Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru, gdje su, uvidom u cijeli spis, ubrzo zaključili da se u ovom slučaju ipak radilo o klasičnom silovanju pa je Šuta za to i optužen te najposlije i nepravomoćno osuđen.

Tako je za podizanje optužnice protiv ovog obiteljskog čovjeka trebalo punih jedanaest mjeseci da bi se nakon toga suđenje odvijalo iza za javnost zatvorenih vrata. Prema neslužbenim informacijama, osim nalaza vještaka neuropsihijatara, ključni su bili i iskazi nekih djevojaka koje su se ranije našle u optuženikovom vozilu.

Kako su tvrdile, pokušao ih je primorati na intimni odnos, dok je Šuta sve to negirao. Po njihovom kazivanju, djelovalo je kao da je kružio gradom u potrazi za ženskim osobama kojima je bio potreban prijevoz.
Prvi put vidio

Za 27-godišnjakinju sugrađanku, koja ga je i prokazala za silovanje, je pak navodio da je dobrovoljno pristala na seksualni odnos. U optužnici se navodi da ju je prvi put u životu vidio na mostu Franje Tuđmana, gdje je stopirala, pa je nakon toga povezao i, nakon svega nekoliko kilometara, skrenuo s ceste, te se zaustavio i zaključao vrata.

Potom je nasrnuo na nju i brutalno silovao. Kako se moglo čuti na suđenju, sve se to događalo u vrijeme velike potrage za nestalom Antonijom Bilić, koja je, kasnije će se ispostaviti, silovana i ubijena, a što je u kritičnom dobu i bilo na umu nesretnoj Čapljinki.

vecernji list