Čapljina: Umjesto gljiva uzgajao marihuanu

marihuana, MUP HNŽ, Zakon, Amsterdam, marihuana, Čapljina, marihuana, droga, marihuana, legalizacija marihuane, u medicinske svrhe ,  multiple skleroze, maligne bolesti, uzgoj marihuane, marihuana, uživanje marihuane, zakon o marihuani, legalizacija marihuane, medicinska marihuana, marihuana, medicinska marihuana, lijek, Mostar, uhićenje, marihuana
... prema nalogu Općinskog suda Čapljina, u mjestu Opličići-Turajlovina pretresli kuću u izgradnji, koju je vlasnik Hajrudin Turajlić (63), nastanjen u Stocu, iznajmio muškarcu, čiji identitet još nije utvrđen. Kako saznajemo, policajci su u prizemlju kuće pronašli laboratorij za uzgoj marihuane, odnosno 200 identičnih crnih posuda napunjenih đubrivom, sistem za navodnjavanje, ventilaciju i klimatizaciju, posebno urađene strujne lampe te korijenje i fragmente biljke koja asocira na kanabis.

- Utvrđeno je da su biljke posječene nedugo prije dolaska policije, a identitet muškarca koji je koristio prizemlje, za sada je nepoznat s obzirom na to da je u ugovoru koji je potpisao s vlasnikom, naveo lažni identitet. Također, ugovor nije opečaćen, a kiriju za prizemlje, za koje je vlasniku rekao da će ga koristiti za uzgoj gljiva, platio je za pet mjeseci unaprijed. Računi za struju iznosili su tisuću KM mjesečno - otkrio je za Dnevni avaz izvor blizak istrazi.