Buran vikend u Ljubuškom: Ubojstvo psa, pljačka, napad na policajce

obitelj, nasilje, policija, smrt starice, Ljubuški, auto otpad, uhićenja, Posušje, krađe, policija, Ljubuški, promet, policija, Ljubuški, policija, marihuana, Livno, prometna nesreća, pogibija, Mostar, prometnica, blokada, policija, vatrogasci, Grabovica, provala, krađa, Mostar, pljačka, kladionica, dobrinja, eksplozija, Sarajevo, Ljubuški, napad, sjekira, prnjavor, samoubojstvo, Ljubuški, pljačka, crkva, Tomislavgrad, krađa, policija, Ljubuški, tučnjava, policija, HBŽ, mrtvac, požar, Tomislavgrad, smrt, Kupres, smrt, meso, studentski centar, stakla, razbijanje, prometna nesreća, Mostar, pogibija, policija, seksualni manijak, Rodoč, Posušje, krađa, Gabela, prometna nesreća, Ljubuški, pljačka, teška prometna nesreća, Metković, policajac, Brčko, samoubojstvo, eksplozija bombe, Grude, pucnjava, bingo, pljačka, banovići, prometna nesreća, nova bila, Hanka Paldum, prometna nesreća, ivan pinjušić, Rodoč, seksualni manijak, samoubojstvo, ranato mustedan, policajac, udes, Mostar, Mo
Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid a od prijavljenog građanina privremeno su oduzeti lovačka puška i oružni list. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Noću sa subote na nedjelju izvršena je krađa na štetu caffe bara "Plava 10", koji se nalazi na kupalištu Božjak, u mjestu Stubica, općina Ljubuški. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj ili više njih iz unutrašnjosti, kao i s vanjskog dijela caffe bara, skinuo i otuđio električne kablove. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.


Sinoć u 19:15 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da se u Vitinskoj ulici u Ljubuškom dogodila prometna nezgoda, te da se jedan od sudionika nezgode - vozač motornog vozila marke "VW Vento", HR registarskih oznaka - s vozilom udaljio s lica mjesta. Navedeno vozilo policijski službenici ubrzo su zaustavili u Ulici bana Jelačića, utvrđeno je da je istim upravljao M. G. (45) iz Ljubuškog, nakon čega je vidno alkoholizirani vozač počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike iz ophodnje, da bi naposljetku fizički napao jednog od njih. Policijski službenici lišili su slobode M. G. (45) te mu je izrečena mjera zadržavanja, a nakon što se isti otrijezni nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada, navodi se u policijskom izvješću na Internet stranici MUP-a ZHŽ.

radioljubuski.ba