Za Amerikance Čitluk se nalazi u Hrvatskoj

općina čitluk, Ivica Zubac, svatovi

Kawhi Leonard, Paul George i drugi NBA velikani iz LA Clippersa mogli bi dogodine na kraju sezone posjetiti Mostar i Hercegovinu.

Povod je vjenčanje našeg proslavljenoga košarkaša Ivice Zupca i izabranice njegova srca Kristine Prišč, s kojom se kršni Čitlučanin zaručio prošlog ljeta na Bahamima.

A upravo taj događaj bio je povod i njegovom klubu koji je u suradnji s Lexusom Zupca odveo kod krojača kako bi mu uzeli mjere za vjenčano odijelo.

https://twitter.com/LAClippers/status/1209222046107848704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1209222046107848704&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.brotnjo.info%2F2019%2F12%2F25%2Fza-amerikance-citluk-se-nalazi-u-hrvatskoj%2F

U promotivnom spotu Clippersi su naveli kako je Zubac rođen u Čitluku u Hrvatskoj, a ta pogreška pokrenula je komentara ispod njihovog videozapisa u kojem su ih vjerni pratitelji i navijači Ivice Zupca odmah upozorili kako su napravili propust.

– Čitluk je u Bosni i Hercegovini i čita se Chitluk – upozorio je jedan twitteraš na pogrešan izgovor grada (u spotu govore ‘Sitluk’)

– Čitluk je u Bosni i Hercegovini, a ne u Hrvatskoj. Čudno, ali ok….

– Hm, da…Čitluk je u BiH, ne u Hrvatskoj. Zločesti Zubac!

Zaljubljeni mladi par nedavno je kupio vilu od približno 500 četvornih metara u elitnom dijelu grada.

– Sada nam do Beverly Hillsa treba desetak minuta vožnje automobilom, a za mirnog vremena gotovo da možemo čuti udaranje valova o Venice Beach, koja je zaštitni znak Mar Viste – kazao je mladi par.

Dodajmo i kako lokacija vjenčanja još nije poznata, nagađa se da će svadba biti u ljetnikovcu Radobolja u Ilićima.

Vecernji.hr