Veliki uspjeh učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku

glazba, škola
...učenika i studenata glazbe održanom u Sarajevu od 7. do 10. travnja 2014. godine. Tom prilikom u disciplini violina i klavir ostvarili su veliki uspjeh. U predkategoriji, discipline violina, učenica Leonarda Doqi osvojila je prvu nagradu, a u prvoj kategoriji Ana Jerkić drugu te Nikolina Ševo treću nagradu.

U disciplini klavir, u drugoj kategoriji Ana Soldo osvojila je prvu nagradu, Jasna Ivanković treću nagradu, a učenica Antea Kvesić dobila je pohvalu za sudjelovanje na natjecanju.

Također, na međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Jadrana 2014. „Daleki akordi", održanom od 3. do 5. travnja 2014. godine u Splitu, učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo u Čitluku natjecali su se u disciplini gitara.

Na natjecanju su osvojili sljedeće nagrade: u prvoj kategoriji, učenica Lea Šarac osvojila je drugu nagradu, u drugoj kategoriji Ante Prusina drugu nagradu, u trećoj kategoriji Lara Jurešić drugu nagradu i u četvrtoj kategoriji Josip Kvesić treću nagradu.

Veliki uspjeh učenika Osnovne glazbene škole Brotnjo rezultat su kvalitetnog i ustrajnog rada kako učenika tako i njihovih nastavnika.

Ovom prilikom Glazbena škola Brotnjo zahvaljuje se „PADDY TRAVELU" na sponzorstvu natjecanja.

Brotnjo.info