Učenici i djelatnici čitlučke OŠ fra Didaka Buntića obilježili Dan svoje škole

Čitluk
Tim povodom, u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku održana je sveta misa za sve pokojne djelatnike i učenike te škole. 

Potom je u školi priređen bogat i raznovrstan kulturno zabavni i športski program, kojeg su za učenike, svoje nastavnike, roditelje, članove Školskog odbora, predstavnike Ministarstva i Pedagoškog zavoda, političkog, crkvenog, kulturnog i javnog života općine i mjesne zajednice te ostale goste i uzvanike,  pripremili mladi glazbenici, članovi dramske, literarne, recitatorske, plesne, likovne i drugih sekcija.

Uzorak Slike

Tim kvalitetnim programom učenici su dokazali da se nastavne i izvannastavne aktivnosti u toj školi organiziraju i provode na visokoj razini. Dokaz tome su i brojne nagrade i priznanja što su ih učenici te škole osvojili na različitim općinskim, županijskim i federalnim natjecanjima.

Uzorak Slike

 

Nagrade i priznanja

U povodu Dana škole održana je i svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj je o radu te pučkoškolske ustanove govorio ravnatelj škole Marin Kapular. Kao što je i red u takvim prigodama, svake godine za Dan škole posebna priznanja dodjeljuju se prosvjetnim djelatnicima koji navrše 30 godina rada u obrazovanju. Ove je godine predsjednica Školskog odbora Iva Šimović ta priznanja uručila pedagoginji Ivanka Primorac i nastavnici matematike Mirjani Dugandžić.

Uzorak Slike
 

Ana Džida najbolja učenica generacije

Na toj svečanosti obznanjeno je da je kako je za najbolju učenicu generacije proglašena Ana Džida, učenica VIII. D razreda, koja je svih osam razreda završila odličnim uspjehom i uzornim vladanjem te iz svih nastavnih predmeta tijekom osmogodišnjeg školovanja imala samo odlične ocjene. Za taj uspjeh posebnu Pohvalnicu i nagradu Učiteljskog vijeća Ani je uručila njezina razrednica Olga Pavlović, čestitala joj i poželjela da i u srednjoj školi bude  jednako marljiva, vrijedna i uzor drugima.

Uzorak Slike
 
Uzorak Slike
 
Uzorak Slike
 
Uzorak Slike

Brotnjo.info