U Biletić polju otvorena ambulanta, uskoro počinje gradnja nove zgrade Klinike za dječje bolesti SKB Mostar

Čitluk, otvorenje, tomislav martinović

U Biletić polju, općina Čitluk, danas je otvorena novoizgrađena ambulanta koja ima veliki značaj za stanovnike ovoga dijela Hercegovine.

Svečanosti otvaranja objekta nazočio je veliki broj uzvanika, a među njima su bili i predsjedavajući Doma naroda Federacije BiH Tomislav Martinović, ravnatelj Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ Rade Bošnjak, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, ministar prometa i veza HNŽ Stjepan Krasić i brojni drugi, prenosi Ero.tel.Martinović je rekao kako je projekt provođen već godinu i po dana, te kako je u njemu sudjelovao veliki broj dužnosnika sa svih razina vlasti.

"Ovo izgleda možda kao mali projekt, ali je on ogroman za ovu lokalnu zajednicu. Naša misija jeste da stvaramo uvjete kako bi ljudi imali kvalitetniji život i kako bi imali razloga ostati ovdje. Zdravstveni sustav je u vrhu naših priroteta i po se jasno vidi po onome što radi ZZO HNŽ, Vlada HNŽ-a te Skupština HNŽ. Nastavljamo raditi na sličnim projektima", rekao je Martinović u svome govoru.

Podsjetio je kako će se uskoro graditi nova zgrada Klinike za dječje bolesti SKB Mostar, da se obnavlja Dom zdravlja u Čitluku, te je najavio i nove projekte na kojima se sada počinje raditi.

"Ova priča nam treba biti motiv da nastavimo dalje, a to dalje znači kako treba izgraditi jednu veliku ambulantu u Međugorju i području ambulantu u mjestu Čerin. Vjerujem kako ćemo uskoro završiti te projekte i kako ćemo na njih biti ponosni kao što smo ponosni na ovo danas", zaključio je Martinović.