Program obilježavanja Dana općine Čitluk i 706. obljetnice prvog spomena Brotnja

...će nizom kulturnih, športskih i drugih događanja. U subotu 19. svibnja, s početkom u 9,30 sati u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk biti će održan Stolnoteniski turnir - Brotnjo Open 2012.

Nastavak športskih događanja je u nedjelju 20. svibnja kada će se odigrati završnica malonogometne lige veterana MZ općine Čitluk, također u GŠD Čitluk s početkom u 20 sati.

U ponedjeljak 21. svibnja s početkom u 12 sati u Velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra biti će izvedena kazališna predstava „Kraljević i prosjak" u izvedbi kazališta Merlin, dok će učenici glazbene škole Brotnjo svoj koncert održati u utorak 22. svibnja s početkom u 20 sati.

Srijeda 23. svibnja rezervirana je za promociju romana 'Novo odijelo' Drage Šaravanje, koja će se održati u Velikoj dvorani KIC-a s početkom u 20 sati. Sat kasnije u Galeriji Klub Matice hrvatske Čitluk u GŠD biti će otvorena izložba slika akademskog slikara Željka Mucka.

Središnjeg dana proslave, u četvrtak 24. svibnja, program će započet polaganjem vijenaca ispred Spomen križa za sve poginule hrvatske branitelje Brotnja. U 11 sati u Župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku biti će služena sveta misa zahvalnica, a u 12 sati u Velikoj dvorani KIC-a biti će održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Čitluk, čime završava obilježavanje Dana Općine.

Brotnjo.info