Predsjednik Dinama Mirko Barišić u Č itluku odao počast Primorcu i Barišiću

GNK Dinamo Zagreb, Mirko Barišić, Čitluk
Jedan od najuspješnijih predsjednika Dinama tom prilikom položio je cvijeće, upalio svijeće i zajedno s navijačima pomolio se nad grobovima dvojice legendarnih preminulih čitlučkih povjerenika Dinama: Tomislava Primorca (koji je nekoć bio i član Skupštine Dinama) te svog imenjaka i prezimenjaka Mirka Barišića.

Nakon posjeta i odavanja počasti toj dvojici bivših povjerenika, predsjednik Dinama Mirko Barišić je izjavio:

- Odali smo im dužnu počast što me čini jako sretnim i zadovoljnim, posebno što se ovo već pretvara u tradiciju. Rekao bih da je to naša obveza, zapravo je to jedan put i putokaz mlađim naraštajima da vide kako se štuju vrijednosti, kako se štuje jedna ljubav koja je postala stvarnost. To je minimum što možemo dati našim, sada pokojnim, dragim prijateljima.

Jeste li zadovoljni brojem članova Udruge navijača i simpatizera Dinama u Brotnju?

- Da, izuzetno sam zadovoljan. To me jako iznenadilo. Sve su to zasluge ove dvojice naših pokojnika koji su tu iskru i ljubav prema našem klubu, prema jednom sustavu vrijednosti i hrvatskom narodu zapalili i započeli. Taj plod se danas razvija što me čini jako sretnim i zadovoljnim - rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić, a potom sa svojim suradnicima posjetio poznati čitlučki Restoran „Plavi podrum" čiji je vlasnik bio pokojni Tomislav Primorac.

brotnjo-online.com