Potpisan ugovor za izgradnju sportske dvorane Osnovne škole Bijakovići

Osnovna škola Bijakovići, općina čitluk, dvorana

Ugovor za izgradnju športske dvorane Osnovne škole Bijakovići danas su u dvorani za sastanke Općine Čitluk potpisali Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Emir Isić, direktor tvrtke GD Konstrukcije d.o.o. Mostar.

Vrijednost radova koji su predmet ovog ugovora iznosi 555.937,95 KM, a izvođač radova izabran je nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave radova za izgradnju športske dvorane u Osnovnoj školi Bijakovići.

Danas potpisani ugovor vezan je za realizacije projekta „Izgradnja športske dvorane Osnovne škole u Bijakovićima i dogradnja škole (I. faza)“. Ovaj projekt predviđa izgradnju športske dvorane sa sjeverozapadne strane OŠ Bijakovići. U sklopu novo-projektirane dvorane predviđene je i topla veza sa postojećom školom te su također planirane popratne prostorije, a spomenutim projektom planirana je i dogradnja četiri učionice.

U prvoj fazi realizacije projekta predviđeni su konstrukcijski i grubi radovi na dvorani i učionicama.

Ugovor za izgradnju športske dvorane potpisan je uz nazočnost predsjednika Općinskog vijeća Čitluk Predraga Smoljanja i Ante Ćorića, direktora JP Broting. Realizacijom cijelog projekta značajno će se unaprijediti uvjeti za izvođenje nastave tjelesnog odgoja u školi koju pohađa 420 učenika od prvog do devetog razreda, kao i uvjeti za održavanje izvannastavnih, sportskih i drugih aktivnosti, donosi službena stranica Općine Čitluk citluk.ba.