Održan završni koncert Osnovne glazbene škole Brotnjo

Čitluk, koncert
Koncert glazbene škole bio je posljednji događaj u programu pripremljenom za obilježavanje Dana općine, a na početku koncerta prof. Jure Sušac publici je predstavio program i zahvalio župniku fra Miri Šegi na gostoprimstvu. Zavod za školstvo Mostar nedavno je OGŠ Brotnjo dodijelio priznanje za postignute uspjehe i rezultate na raznim natjecanjima te afirmaciju glazbenog obrazovanja, a lijepu glazbenu večer posjetiteljima priredili su upravo nagrađivani učenici i njihove kolege koje marljivo vježbaju u glazbenoj školi.

Svojim nastupom koncert su otvorili orkestar i zbor Osnovne glazbene škole Brotnjo, koji su iz dana u dan imaju sve više članova, nakon čega su se redali nastupi učenika na različitim instrumentima, nastupi kvarteta truba i flauta, te pred kraj programa nastup Zbora odijela OGŠ Brotnjo iz Bijakovića koji je izveo južnoafričku narodnu skladbu.

Na kraju koncerta prof. Jure Sušac dodijelio je nagrađivanim učenicima na različitim državnim i međunarodnim natjecanjima diplome, a publika je zasluženim pljeskom nagradila sve izvođače i profesore koji su učenike OGŠ Brotnjo pripremali za koncert.

Citluk.ba