FOTO  EUROVIP d.o.o. Čitluk proslavio 20 godina uspješnog poslovanja

Cafe Brazil, Čitluk

U protekla dva desetljeća, usprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih proizvođača kave u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao jamac kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada. Tokom godina razvoja ostvarivano je sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je Eurovip d.o.o. jedan od lidera u segmentu tradicionalne kave na domaćem tržištu.

Iako je Eurovip čvrsto vezan za Hercegovinu, tvrtka danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci-Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.Temelji priče o uspjehu Eurovip-a počivaju na izvrsnom brandu " Cafe Brazil ", na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi.

Cafe Brazil je mješavina nekoliko vrsta sirove kave od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono " nešto " što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Cafe Brazil. Suvremena tehnologija, kompjutorski kontroliran proces proizvodnje i uvijek isti sirovinski sastav garantiraju uvijek vrhunsku kvalitetu Cafe Brazil. Također, tvrtka posjeduje i ISO 9001:2000 i HACCP standarde.

Uz to, jednostavan, neagresivan i originalan marketinški pristup, oblikovan po mjeri domaćeg potrošača, uspio je da od Cafe Brazil stvori dobro poznati brand. Konstantan rast prodaje zasnovan je na opredjeljenju ka kvaliteti samog proizvoda, ali i na ostalim segmentima kao što su suvremena tehnologija, kvalitetna ambalaža i konstantan kontakt s potrošačima na samom mjestu prodaje. Planovi za budućnost su povećanje udjela na tržištu Bosne i Hercegovine, te širenje na inozemna tržišta.