Donji Veliki Ograđenik dobio novi sportski centar

...utorak na igralištu koje je smješteno u blizini Spomen groblja hrvatskih vitezova izvršeno asfaltiranje budućeg sportskog terena.

Sama izgradnja igrališta obavljena je u nekoliko faza od odabira i čišćenja lokacije, radova na prekopavanju terena, izgradnje potpornih zidova i tribina, pripreme terena za asfaltiranje, pa sve do asfaltiranja igrališta dimenzija 47x27 metara, a prema riječima predsjednika MZ Donji Veliki Ograđenik Zvonimira Milićevića Đone vrijednost svih potrebnih radova kako bi igralište bilo funkcionalno procjenjuje se na približno 200.000,00 KM.

Govoreći o samoj realizaciji projekta Milićević je kazao kako velike zasluge za realizaciju ovog projekta pripadaju Općini Čitluk, JP Broting, MZ Donji Veliki Ograđenik i njenim stanovnicima koji su materijalno ili na bilo koji drugi način poduprli izgradnju igrališta, kao i velikom broju ostalih donatora.

Budući da su nekoliko dana prije asfaltiranja terena na igralištu postavljeni i reflektori najveći dio posla na ovom gradilištu je obavljen. Preostalo je još igralište spojiti na elektro i vodovodnu mrežu, uz još neke manje građevinske zahvate, tako da je za očekivati kako će svečano otvaranje igrališta biti upriličeno uskoro.

Citluk.ba