Čitluk: Večer sjećanja „Vukovaru srcem“

Vukovar, Čitluk, sjećanje na Vukovar

Udruga „ CVRČAK“ Čitluk koja djeluje već niz godina i osnovana je u cilju okupljanja nastavnika te ostalih zainteresiranih i kreativnih osoba u svrhu promicanja struke, povećanja kompetencije nastavnika i poboljšanje kvalitete rada s djecom predškolskog, osnovnog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja u skladu s humanističkim razvojem mladih i do sada je realizirala svoje ciljeve kroz djelatnost izrade časopisa za djecu „Cvrčak“ i sunakladništvom knjiga, organizira i poziva Vas na Večer sjećanja „VUKOVARU SRCEM“.

Prigodni program će se održati u ponedjeljak, 18. studenog u Hotelu „Brotnjo“ s početkom u 19.30 sati. Programu će prethoditi Sveta misa u čitlučkoj župnoj crkvi u 18.00 sati i paljenje svijeća kod Spomen križa za žrtve Vukovara.

U Večeri sjećanja sudjeluju učenicu osnovnih škola Brotnja i SŠ dr.fra Slavka Barbarića Čitluk koji su sudjelovali u Natječaju: „ IMA JEDAN GRAD SVAKOM SRCU DRAG – UČENICI BROTNJA VUKOVARU“ svojim literarnim i likovnim radovima. Glazbeni obol ovoj večeri dat će učenici OGŠ Brotnjo.

NEK VUKOVAR SNAGOM SJEĆANJA DOSTOJANSTVENO I TRAJNO ŽIVI U NAŠIM SRCIMA!

Udruga „CVRČAK“ Čitluk